0
Kladionica

POČINJE BUNDESLIGA: Očekujemo vatromet golova na Alijanc Areni!

Objavljeno: 26.08.16 u 16:47

Na poslednjih 12 međusobnih duela, minhenski Bajern je čak 51 put zatresao mrežu Verdera iz Bremena.

Interesantnom utakmicom između minhenskog Bajerna i Verdera iz Bremena počinje nova sezona u nemačkoj Bundesligi. Bavarci žele da pobedom započnu borbu za 5. uzastopnu titulu, a gosti će učiniti sve da pruže, ako ništa drugo barem dostojniji otpor u odnosu na prethodne međusobne duele.

Bajern je ostvario ubedljivu pobedu u debitantskoj utakmici Karla Anćelotijana na klupi ovog nemačkog giganta. Međutim, ništa se drugo protiv niželigaša Jene (5:0) nije ni moglo očekivati. Sada predstoji ono važnije – bitka za bodove, ali su očekivanja da Riberi, Levandovski i ostatak družine nastave u istom ritmu.

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

Verujemo da Anćelotijev Bajern ni u jednom trenutku neće kalkulisati. Očekujemo da budu siloviti uvek, i od samog starta, a idealnijeg protivnika, od Verdera u prvom kolu, čini nam se, nisu mogli da dobiju. Na poslednjih 12 međusobnih duela, Verderu su čak 51 put zatresli mrežu. Ne vidimo razlog da ne nastave u istom ritmu, bez obzira na to što je početak sezone u pitanju.

Predlažemo kombinaciju opklada „pobeda domaćina“ i 4+ golova, koju u MaxBetu možete da pronađete po kvoti 1.75.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter