0
Kladionica

NE IGRAJTE NA ŠANGAJ: Erikson ne računa na dvojicu ponajboljih igrača!

Objavljeno: 23.08.16 u 08:52

Evo zašto ne bi trebalo da se kladite na pobedu Šangaj SIPG.

Danas su na programu prvi mečevi četvrtfinala Azijske Lige šampiona. Šangaj SIPG na svom terenu dočekuje Jeonbuk, a mi vam otkrivamo jedan vrlo bitan razlog zbog kojeg ne bi trebalo da se kladite na kineskog predstavnika.

Šangaj SIPG se ubedljivom pobedom nad Šidžiažuangom 4:1 vratio na pobednički kolosek. Međutim, prošlonedeljni trijumf ostao je u senci povrede glavnog kreatora igre, Brazilca Darija Konke. Kada na to nadovežemo i odsustvo najvećeg superstara Hulka, koji je takođe povređen, jasno je u kakvim se kadrovskim problemima nalazi Sven Goran Erikson. Tome u prilog ide i njegova izjava:

„Svi igrači se nalaze u dobrom stanju, osim Hulka i Konke na koje ne mogu da računam. Međutim, spremni smo za duel sa Jeonbukom. Naš protivnik ima veoma dobar tim, kojeg karakteriše vrlo dobra fizička pripremljenost, veća od bilo kog drugog tima u kineskoj Superligi. Radi se o veoma teškom protivniku, koji ima ogromno iskustvo u Ligi šampiona.“ – istakao je legendarni Šveđanin.

Jasno je da Šangaj SIPG i bez pomenute dvojice igrača ima određeni kvalitet, a tu pre svega mislimo na sjajne igrače poput Kima i Elkesona. Međutim, ne možemo da ostanemo ravnodušni na to da u ekipi neće biti dvojica tako dobrih igrača kao što su Konka i Hulk, dva fudbalska velemajstora iz Brazila.

Kakva su vaša očekivanja od ovog meča?

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter