0
Kladionica

Tradicija garantuje golove u Mjondalenu

Objavljeno: 22.08.16 u 13:50

Rivalitet su počeli da grade 2011. godine, i od tada su odigrali 11 međusobnih duela. Čak devet puta je bilo 3+.

U poslednjem meču 21. kola druge lige Norveške sastaju se Mjondalen i Sandefjord. Rivalitet su počeli da grade 2011. godine, i od tada su odigrali 11 međusobnih duela. Čak devet puta je bilo 3+, a zanimljivo je i to da je u proseku postizano ni manje ni više nego 3,82 gola po meču!

Mjondalen je u prošlom kolu nastavio sa odličnim rezultatima. Slavili su u gostima kod Asanea ubedljivim rezultatom 4:1, pa tako na poslednjih 12 mečeva imaju samo jedan poraz. Pre tri dana ostali su bez važnog odbrambenog igrača Mortena Sundlija, koji je prešao u Sarpsborg, ali su isto tako doveli sjajno pojačanje u napadu, pošto je iz Stromsgodseta stigao iskusni Tomas Serum.

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

Na pravi kolosek vraća se i trećeplasirani Sandefjord, koji je u prošlom kolu zabeležio ubedljivu pobedu na domaćem terenu. Na taj način prekinuli su seriju od četiri uzastopna poraza, pa bi se eventualnim trijumfom na ovom meču približili vodećem Kristiansundu na samo četiri boda. Trgnuli su se u pravom momentu i ne sumnjamo da će njihova igra i rezultati biti na mnogo višem nivou u narednom periodu.

Oba tima imaju ogroman napadački potencijal, a pritom i određene odbrambene slabosti, što bi moglo dovesti do velikog broja golova na ovom meču. Odbrana posebno zabrinjava u taboru gostujućeg tima, koji je na samo četiri poslednja meča čak 11 puta vadio loptu iz svoje mreže.

Predlažemo GG3+ po kvoti 1.75 u MaxBetu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter