0
Ostali sportovi

IVANA RAZJASNILA: Moja izjava nije bila odgovor Prlainoviću

Objavljeno: 22.08.16 u 09:19

Posle izjave Andrije Prlainovića. da osvojene medalje u Riju nisu plod sistemskog ulaganja, reagovali su Davor Štefanek i Ivana Španović.

Osvajač zlatne medalje u Riju rvač Davor Štefanek rekao je da se ne slaže sa Prlainovićem i da država pomaže sportistima. On je naveo da je rvanje „mali sport“ koji nema mnogo sponzora i da svu pomoć dobija od države.

NIJE MOGAO DA ĆUTI: Oglasio se Davor Štefanek i odgovorio Andriji Prlainoviću (FOTO)

Osvajačica bronze u skoku u dalj, Ivana Španović, se zahvalila državi na podršci, ali i objasnila na koga se njena izjava odnosila.

IVANA ŠPANOVIĆ: Hvala, državi!

– Moja izjava se nije odnosila na mišljenje mog sportskog kolege Andrije. Moj odgovor je bio isključivo na pitanje novinaru da li sam ja lično zadovoljna uslovima koji su meni bili obezbedjeni za Rio. Da, jesam zadovoljna uslovima koji su mi obezbedjeni u mojoj zemlji za koju sam izborila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Riju i tačka. Ne postoji apsolutno ništa u toj izjavi što me stavlja na jednu ili drugu stranu, za ili protiv, navela je Španović na svom Instagram profilu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter