0
Ostali sportovi

FOTO: Dragan Jović

ISKRENO I DIRLJIVO: Otvoreno pismo Miličinog i Tijaninog trenera Dragana Jovića

Objavljeno: 21.08.16 u 12:57

Naš najuspešniji tekvondo trener, čovek koji je sa našim devojkama doneo dve medalje Srbiji, Dragan Jović obratio se naciji putem svog fejsbuk profila.

Tijana se iz Rija vraća sa srebrom oko vrata, Milica, nažalost nije uspela da ponovi uspeh iz Londona.

Njegovo pismo prenosimo u celosti:

Dragi naši,
Nemam šta pametno da kažem prosto mozak ne funkcioniše a red je da se nešto kaže. Mnogo ste nam značili, mnogo! Samo kada zamislimo koliko vas je pratilo svaki Tićin i Micin meč, koliko se radovalo Tijaninoj medalji i koliko je tugovalo Milčinom porazu govori sve.

NIŠTA OD NOVE MEDALJE: Milica bez repesaža i bronzane medalje

Jako mi je žao što nismo uspeli do kraja.

Takav je sport. Ima dana kada sve zamisli idu lako i onih dana kada su noge kao prikovane za zemlju.
Tako je bilo juče. Srce je htelo ali glava i noge ne. Milica je toliki šampion da moram da kažem da sam zahvalan Bogu što mi je poslao. Gradio sam je od male devojčice, učio je mnogim stvarima ,a sada ja učim od nje.

Tijana je vanzemaljac!

SIJAĆE, BRE, KAO ZLATO: Tijana Bogdanović osvojila olimpijsko srebro!

To sam pričao još pre pet godina. Za mene njena medalja nije iznenađenje i ona će biti sigurno jedna od najboljih takmičarki svih vremena u tekvondo sportu.

Ima 18 god i takve rezultate???!!!

Ne znam da li je iko imao takve rezultate sa 18 god. Pred njom je još 3 olimpijska ciklusa. Sada i mi i vi glavu gore. Gledamo pravo ka Tokiuj!!!

Danas je novi dan , život ide dalje.

Hvala mom timu Mariji Pavlović, Dušku Iliću, Urošu Todoroviću, Stevanu Rašiću, Ninoslavu Babiću, Tanji Tanacković na vrhunski odrađenom poslu. Vidimo se uskoro!

Kako reče Štefanek:
„Živela Srbija“!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter