1
Ostali sportovi

JERMENI BESNE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Davore, Laloviću, j****e se! Migran je šampion! (FOTO, VIDEO)

Objavljeno: 19.08.16 u 14:15

Posle pobede u finalu i zlata za srpskog rvača, Davora Štefaneka, Jermeni su krenuli da „bombarduju“ sve što ima veze sa Srbinom na društvenim mrežama.

Pobeda Davora nad Migranom Arutunjanom ostavila je ogroman ožiljak na srcu pojedinim Jermenima koji srebro na Olimpijskim igrama ne mogu da prebole.

BRAVO, MAJSTORE: Davor Štefanek je doneo Srbiji prvu medalju, Srbin u finalu! (VIDEO)

Naime, Jermeni zatrpavaju društvene mreže pogrdnim komentarima na račun zlatnog olimpijca, a tu se pominje i nameštaljka od strane predsednika Svetske rvačke federacije, Nenada Lalovića.

Pominje se i tkzv. srpski lobi, a usput se zaboravlja da je upravo Nenad Lalović svojim radom i zalaganjem, uz pomoć prijatelja iz sveta rvanja, uspeo da zaustavi izbacivanje rvanja iz porodice Olipmijskih sportova.

SRCE ŠAMPIONA U NJEMU KUCA: Pogledajte Davorovu fotografiju pre dva meseca! (FOTO)

Davor je napravio grešku! Ali ne u sportskom svetu, što je važnije, nego u privatnom – nije zaključao svoj Fejsbuk profil. Naravno da se zlatni Srbin nije nadao da neko tako može da bude gnevan zbog poraza, da iskaljuje bes na društvenim mrežama, tačnije na njegovom profilu na Fejsbuku. Sada skoro svaka njegova fotografija na pomenutoj mreži ima veliki broj ružnih reči koje su upućene njemu, da stvar bude gora priključili su se i Hrvati sa već otrcanom pričom da je on Hrvat.

ALAL VERA DAVORE: Posle Partizana, stižu čestitke sa svih strana (FOTO)

Inače, Jermenija ima zlato u rvanju u muškoj konkurenciji do 98kg, Artur Aleksanjan pobedio je Kubanca Kabreru.

davor2 davor1 davor

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter