0
Ostali sportovi

‘DELFINI’ ČVRSTO NA ZEMLJI: Bili smo sigurni da ćemo dobiti Špance, najbolji kada je najpotrebnije

Objavljeno: 16.08.16 u 19:24

Vaterpolisti Srbije boriće se za medalju u Rio de Žaneiru, posle pobede nad Španijom u četvrtfinalu i protiv koje su konačno bili ‘oni pravi’.

Najiskusniji u vaterpolo timu Srbije, Slobodan Nikić, istakao je zadovoljstvo svih u taboru ‘delfina’ zbog današnjih odličnih rezultata članova olimpijskog tima Srbije.

– Jako smo srećni zbog svih današnjih rezultata svih naših sportista. Ali, sada predstoji prava borba. Nije bilo najbolje protiv Španaca, ali smo počeli dobro, znali smo šta želimo i to je donelo rezultat. Pobedili smo Španiju 13 puta u poslednjih 14 mečeva i bili smo sigurni da ćemo ih savladati – rekao je Slobodan Boba Nikić, a njegove reči prenosi ‘Blic’.

Andrija Prlainović veruje da Srbija može još bolje od igre u četvrtfinalu protiv Španije (10:7).

– Ovo je do sada bilo najbolje izdanje što se tiče koncetracije i igre u odbrani. Omogućili smo Banetu Mitroviću da pohvata par lopti. Uspeli smo i da zatvorimo njihove najbolje igrače. Pomagali smo jedni drugima, raspucala nam se desna strana, možda ćemo i mi sa leve da počnemo da postižemo golove. Nismo grešili kao u prethodnim utakmicama. Može još bolje, verujem i da će biti u polufinalu. U odnosu na Igre u Londonu sada nam je četvrtfinale na Olimpijskim igrama bilo najbol – izjavio je Prlainović posle meča.

Filip Filipović je dodao da su on i njegovi saigrači uživali tokom celog meča.

– Čestitke na sjajnom početku meča i pravoj slici na koju smo navikli. Imamo retku priliku da pokažemo svima na svetu šta je Srbija. Treniramo svi za ovakve trenutke. Jedva čekam da uživo čestitamo i košarkašicama i Štefaneku. Posvećeni smo sportu, presrećan sam što smo probili barijeru, došli do obećanja koje smo dali pred odlazak iz Beograda, a to je da ćemo se boriti za medalju – istakao je Filip Filipović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter