9
Ostali sportovi

FOTO: Team Serbia / Twitter

NOVA PROVOKACIJA HRVATA: Sad sebi prisvajaju i Štefaneka! (FOTO)

Objavljeno: 16.08.16 u 20:58

Hrvatski ‘jutarnji list’ uspeh srpskog rvača predstavio je iz nešto drugačijeg ugla.

Srbija je u transu posle fantastičnih borbi Davora Štefaneka i ulaska u finale, koje se nestrpljivo isčekuje večeras.

Svoj patriotizam i ljubav prema Srbiji dokazao je po završetku meča uzvikom ‘Živela Srbija’ i stavljanjem srca na srpski grb, ali ni to nije bilo dovoljno da svima stavi do znanja ko je i odakle dolazi.

Naime, hrvatski ‘jutarnji list’ sledećim naslovom objavio je vest o Štefanekovom ulasku u finale grčko-rimskim stilom u kategoriji do 66 kilograma.

Screenshot_1

Takođe, u nastavku teksta ističe se njegova izjava od pre par godina, koja sve govori, ali nekima ni to nije dovoljno:

– Ja sam rođen u Srbiji i Srbija je moja država. Nikada se nisam izjašnjavao kao Hrvat ili neki drugi državljanin – stoji u tekstu.

0
0

9 Komentara

    • Jedino ste mocniji u tome sto nemate obraza i lazete kao psi,bez ikakvog srama.Sto se ratovanja tice,da vam nisu pomagali Nemci i Ameri,sad bi se vijorila srpska zastava u Vojnoj(Kninskoj)krajini i Slavoniji,tj.na svim srpskim teritorijama koje ste trenutno okupirali i prisvojili ali ima Boga,promenice se svetski poredak i vraticemo ono sto je nase i sta nam pripada.

      0
      0
      Odgovori
  1. Ако је партизан њихов мисле да је сад све њихово!!!! Нема то везе с везом што је Штефанек хрват,па боже мој није узвикнуо живела кроација него ЖИВЕЛА СРБИЈА и није се огрнуо шаховницом већ Српском тробојком!!!!! Браво мајсторе и хвала за прву медаљу и то најсјајнију а балкон те чека то је сигурно ко твоје злато!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako hoćemo realno, i ime i prezime mu je klasično hrvatsko, tu nema ništa sporno, isto kao što u Hrvatskoj više od pola stanovnika nosi srpsko ime i prezime a vode se kao Hrvati, vjerovatno su mu korijeni porijeklom hrvatski, a to što se on osjeća Srbinom i što voli Srbiju je njegova lična stvar.Nebitno je, što neko ovde reče- rođen je u Srbiji, to nema veze, državljanstvo dobija po mjestu rođenja oca, to je pravna činjenica…

    0
    0
    Odgovori
  3. Shta je tu chudno od hrvata??? Kompleski su chudo!!! Hrvati su toliko besni na sebe shto su srbi da nikeko to ne mogu da prihvate i ako sve istorijske chinjenice govore o tome!!! Veeeeeeliki pozdrav za bracu ‘rvate!!! Zivela Srbija

    0
    0
    Odgovori
  4. Imena a pogotovo prezimena Bojana Bogdanovica,Sarica,Babica sigurno nisu hrvatska,nego srpska,pa golmani u rukometu,Pesic i Stevanovic,igraci Cupic,Ivic,Pavlovic…sve sami Srbi koji igraju za Hrvatsku i sta sa tim.Izabrali su tako,kao i Stefanek jer je rodjen u ovoj zemlji,bez obzira na poreklo.

    0
    0
    Odgovori
    • pa predrag šarić otac od darija do 1990 bio velika srbenda od bogdanovića isto uzeli devedesete katoličanstvo i dosta srba

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter