17
TimeOut

FOTO: STARSPORT

VATRENI OBRAČUN U ŽELEZNIKU: Navijač Partizana izrešetan ‘kalašnjikovim’!

Objavljeno: 13.08.16 u 18:14

U pitanju je jedan od poznatijih navijača Partizana, pripadnik grupe ‘Zabranjeni’.

Beogradski mediji prenose da je danas oko 16 časova došlo do velikog obračuna u Železniku u kom su korišćena vatrena oružja i tom prilikom je teško ranjena jedna osoba, koja je odmah prebačena na Urgentni centar.

Kako ‘Mondo’ piše, u pitanju je jedan od poznatijih navijača Partizana, muškarac A.K. (31), član grupe ‘Zabranjeni’, koja je često bila u sukobu sa ostalim frakcijama na tribinama Partizanovog stadiona.

Takođe, navodi se da je i sam ranjeni navijač često bio u sukobu sa zakonom i da je već nekoliko puta boravio u zatvoru.

Navodno, ranjeni A.K. je takođe u Železniku već bio žrtva sukoba vatrenim oružjem 2013. godine.

0
0

17 Komentara

  1. Da je drzava ko sto nije taj bi u zatvoru odavno bio a da se ja pitam odavno bi on i njemu slicni javno bili streljani uz direktan prenos na rts u.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tacno je da se on bavio kriminalom, ali sladiti se tome, a covek se bori za zivot. Pa ako je navijac rivalskog kluba i ako je kriminalac, makar je Srbin i tako postupati kao pojedini navijaci Zvezde zaista nije normalno. Tacno je to da sto vise ubijenih kriminalaca bolje je po omladinu, ali kada umre jedan, neki drugi dodje na njegovo mesto. I dzabe se nadali boljem kada stvari takvi moraju se menjati iz korena, a ne preko pojedinaca.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa sta ako je srbin????postujem ljude samo po delima a ne po nacionalnosti i veri!!!! zbog takvih u swetu i vlada lose misljenje o nama i ako smo jako dobar nar narod!!!!

      0
      0
      Odgovori
  3. Како је могуће да допуштате коментаре пуне мржње, па ви на тај начин промовишете да га тако назовем, међунавијачки фашизам.

    0
    0
    Odgovori
  4. Види коментате дебиластих глодара!!!! Овај дебил бране неког (Исламовића)Алена,дечко има досије ко пензионер здравствени картон а не смета му разлог који наводи будалетина до коске да је пиошао по грб ККЦЗ,а колико ми је познато изрешетао га је навијач оне друге групе незабрањене!!!! Е моји дебили и кад се убијате тражите разлог у Звезди и тиме само показујете колика вам је мржња!!! Ма порокајте се напикон сви да поптњни навијачи могу са децом да дођу и гледају нормално без страха утакмицу!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Totalno nebitna vest!!! Shta od glodara moze drugo da se ochekuje osim da se poubijaju medjusobno??? Ne znam ni jednom glodara, a da je normalan ili barmalo pametan!!!

    0
    0
    Odgovori
      • A da ti bar imash zavrshenu osnovnu shkolu sve bu bilo super, pa chak i to da me ispravish u mom tekstu!!! Moze greshka svaka da se provuche!!! Ali hvala na ispravci!!!

        0
        0
        Odgovori
    • Ne znam kako te nije sramota samo, ja navijam za Zvezdu, al’ covek se bori za zivot a ti tako sramoto obicna.. A i pismenost ti je na nivou picko zapadnjacka…

      0
      0
      Odgovori
  6. Tebe sviracu sto Alena kao tako poznajes, samo da pitam, jel te mnogo A maltretirao ili malo, pa ga tako mrzis da ga pljujes dok se u bolnici bori za zivot?

    .

    0
    0
    Odgovori
  7. a po cemu je taj debil poznat…..paljevina i najobicniji prostak bez grama mozga…..sobzirom da sam iz zeleznika i poznajem doticnog …mogu vam reci da je verovatno i zasluzio…..

    0
    0
    Odgovori
  8. Provalio covek gde je Coki „zaturio“ ORIGINALNI GRB kkcz, pa je hteo da ga VRATI, ali, nije imao kome, nezgodan je za svedoka „saradnika“… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter