5
The Best Of

FOTO: STARSPORT

ŠTA RADI OVAJ ČOVEK: Teov pas kome se divi cela Amerika (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.16 u 02:27

Srpski košarkaši su pokazali zube Amerikancima, a ono što je najbitnije, naš tim je igrao veoma atraktivno.

Prednjačio je Miloš Teodosić. Srpski plejmejker je vrteo odbranu Amerike, da se pojedinim igračima zavrtelo u glavi. Pogotovo u jednoj od poslednjih akcija kada je srpski „mađioničar“ na neverovatan način promešao odbranu „drim tima“, a onda niodkuda iza leđa loptu bacio pravo Bogdanoviću na „45“ za tri poena. Šteta što Bogdan nije pogodio, ali se na društvenim mrežama može videti da su Ameri poludeli za ovim potezom srpskog asa…

0
0

5 Komentara

  1. Moj idol je Bogdan Bogdanović,ali takođe volim Milošs Teodosića.Nisam očekivala da će Bogdan da ‘spava’na ovoj utakmici i da neće dati svi od sebe.Ali me je Teo očarao,imam osećaj da će dugo da se priča o onoj asistenciji noćas.Bravo,ova utakmica je dokaz da može da se ide protiv onih najboljoh.Bravo momci!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. TEO JE SUVA INTELIGENCIJA! Nasamario je celu petorku jednim potezom. I sad tako napucani stereoidima mogu samo pogledom sve da isprate. Um bre caruje! Americka kosarka jeste atraktivna,ali tek kad se sudare ove dve skole vidi se koja je za vece postovanje. Nasima treba jos samo samopouzdanje do krajnje granice,i ne bi im bilo ravnog. Ameri samo zahvaljujuci samopouzdanju koja se granici sa prepotenciom,i zahvaljujuci agresivnoj igri ulivaju strah. Nasi mogu mnogo vise.
    Ova utakmica nam je dala krila na kojima mozemo da letimo do kraja. Napred momci. Srbija je uz vas! ♡

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter