4
Ostali sportovi

KAD NE MOGU SRBI: Zvezdin sportista stao na korak od medalje

Objavljeno: 13.08.16 u 10:55

Srbija i dalje nema medalju na Olimpjskim igrama u Riju. Probudili su se vaterpolisti, košarkaši bili odlični protiv Amerikanaca. Ipak, jedan „naš“ zamalo da se okiti bronzom.

Srbija je, kao zemlja, imala jednog predtsavnika na olimpijskom džudo turniru, Aleksandra Kukolja, ali on nije jedini predstavljao klubove iz naše zemlje.

Zvezdin džudista Abdulo Tangrijev došao je do polufinala Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru. Odlični superteškaš iz Uzbekistana još jednom je potvrdio kvalitet i to iponom  nad Derekom Suom sa Samoe, a zatim identičnim rezultatom i u duelu sa odličnim Rumunom Danielom Nateom. Kirgistanca Jurija Krakoveckog eliminisao je sa 10 :0 .

POLITIKA PONOVO UMEŠALA PRSTE: Egipatski džudista napravio novi skandal u Riju! (VIDEO)

U polufinalu bolji od njega bio je Japanac Hisajoši Harasava.

Zatim je Tangrijev u meču za bronzanu medalju pretrpeo još jedan poraz i nije se našao na pobedničkom postolju.

Bolji od njega bio je Rafael Silva iz Brazila.

0
0

4 Komentara

  1. pa koji natpis je jebme te živote to smao srbi rade mrznju prema narodu ,dok je jeben juga bila naijali za sve i svakoga i za šabana i za antu i za janeza itd a sad?

    0
    0
    Odgovori
  2. .!. XXAAXXAA .!. „Kad’ ne mogu Srbi“, onda zVEZDIN mundzos MOZEEE .!. XXAAXXAA .!. BRAVOOO za korisnika „nasih“ budz. sredstava u promociji druge zemlje !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter