0
Ostali sportovi

FOTO: VSS

VESLAČI O PREVRTANJU: Bar smo bili vest dana…

Objavljeno: 09.08.16 u 22:30

Miloš Vasić i Nenad Beđik su, zbog prevrtanja tokom trke kvalifikacija na Olimpijskim igrama, bili tema broj jedan u svetskim medijima.

– Bili smo svetska vest dana, prvi put od 2004. se neko prevrnuo, rekao je Vasić a prenose Novosti. Ipak, uoči starta, mediji u Brazilu su pisali o zagađenosti vode:

– Pričalo se da je voda prljava i zagađena. Kažu kao da su je čistili, ali sada pokušavam da ne razmišljam o tome. Sve je u redu, osećamo se dobro.

Potom je prokomentarisao reakciju porodice:

– Samo što „srčku“ nisu dobili. Njima je bilo gore, jer nisu imali informacije o nama. Šokirali su se kada su videli prevrtanje. Nije naivno kad pri ubrzanom pulsu i vruć upadneš u vodu.

Za sve je kriv „adrenalin“:

– Pod tolikim adrenalinom ne osećaš strah, ali posle nam je svašta prolazilo kroz glavu. Šteta što smo imali takav peh, vreme je bilo baš loše. Još je Beđiku ispalo veslo iz viljuške, potom je sledećeg dana opet došlo do odlaganja zbog jakog vetra. Ne želimo da pravimo izgovore, ali u polufinalu nam je ponestalo snage posle svega, zaključio je Vasić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter