0
Ostali sportovi

ISINBAJEVA OTVORILA DUŠU: Emotivno pismo ruske lepotice (FOTO)

Objavljeno: 06.08.16 u 14:27

Nakon što joj nije dozvoljeno da se takmiču u Riju na Olimpijskim igrama, lepa ruska atletičarka Jelena Isinbajeva je otvorila dušu.

Ona je na instagram okačila fotografju uz koju je postavila i poduže pismo:

– Dragi moji, danas mi je postalo jasno zašto IAAF nije dozvolio da se takmičim u Riju. Biće vam smešno, iako je zapravo veoma tužno.

Svetska anti-doping agencija i Međunarodni olimpijski komitet nemaju dokaze protiv mene. Ni IAAF nema ništa protiv mene, kada je doping u pitanju. Čista sam i iskrena. To potvrđuje i moja karijera. Jedini razlog zašto nisam tamo jeste činjenica da poslednje dve godine živim i treniram u Rusiji. Tako smešno…

Drugi jednostavno treniraju i žive u svojm zemljama, ja sam morala da napustim porodicu i trenera, kako bih imala šansu za nastup na OI! IAAF nema nšta ni protiv Darije Klišine, ali ona će, zato što je tri godine živela u SAD, nastupiti u Riju. Ja neću, jer sam bila u Rusji.

Predsednik IAAF mi nije odovorio na pitanje zašto sam diskvalifikovana. On samo ignoriše, ne obrazlaže odluku… Nadam se da će ova nepravda biti otklonjena.

A photo posted by Yelena (@isinbaevayelena) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter