0
Ostali sportovi

SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Olimpijska baklja stigla u Rio (VIDEO)

Objavljeno: 04.08.16 u 12:50

Olimpijska baklja stigla je brodom u Rio de Žaneiro posle tromesečnog putovanja po brazilskim gradovima, a gradonačelnik Eduardo Paes ju je proneo kroz centar grada.

Nešto kasnije, međutim, na severu Rija, kada je baklja trebalo da bude predata dalje, došlo je do komešanja policije i demonstranata koji su protestovali zbog visoke cene organizovanja olimpijskih igara, javio je BBC.

Policija je upotrebila suzavac i biber sprej da rastera masu od više stotina ljudi, a na snimcima koje su objavili pojedini sajtovi vidi se da je bar jedan policajac gađao suzavcem pravo u demonstranta.

Brojni građani i porodice sa decom koji su došli da posmatraju predavanje baklje razbežali su se posle policijske akcije.

U policiji je za lokalne medije rečeno da je grupa ljudi odbila da napusti kolovoznu traku otvorenu za pronošenje baklje i blokirala ulicu i da su policajci morali da intervenišu kako bi predupredili haos i raščistili put.

(Izvor: YouTube/No Comment TV)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter