6
Ostali sportovi

Foto: VSS

UŽAS: Stidi se, Srbijo! (FOTO)

Objavljeno: 02.08.16 u 14:42

Ovako se ne šalju šampioni po zlato!

Ukoliko se, kojim slučajem, dogodi da se vaterpolisti Srbije vrate iz Rio de Žaneira bez medalje, broj dežurnih kritičara će biti, bez sumnje, ogroman. I svi će znati šta je moralo drugačije, i svi će, bez zadrške, igračima zameriti.

Ipak, trebalo bi se zapitati, šta bi bilo kada bi svi ti „stručnjaci“ već sada odreagovali, jer svakako ima povoda?

Naime, vaterpolisti Srbije su na drugi kraj sveta otišli – ekonomskom klasom?!

A photo posted by Zivko Gocic (@zikica3) on

Koliko god ponosni bili jer znamo da će oni u bazenu dati sve od sebe, toliko je tužno videti sa kolikim ponižavanjem se odnosimo prema onima koji nam, kad god je moguće, prirede ogromnu radost…

0
0

6 Komentara

  1. liks,,,,,,jebem ja tebi mamu a vi iz hot sporta ne morate ovo da objavite a njegovu vulgarnost objavite to samo govori o vama da ste vi tvorcinnekih pseudonima i tekstova…..jajare

    0
    0
    Odgovori
    • Ostani ti slobodno tamo,odakle ti je nik a mozes da povedes i ostalu sacicu istomisljenika u susednoj drzavi,gde su inace i nastali,pa tamo kuckajte komentare i kukajte na sav glas.Dok ste bili ovde drzavni projekat,bilo vam je prelepo i niste se javljali a svakodnevde kradje u skoro svim sportovima,u korist vaseg malog kluba za koji navijate, vam nisu smetale.

      0
      0
      Odgovori
  2. ko košarkaši hrvatske sprdali smo se svi a sad mi postali sprdačina.mamu im jebem i vučiću i udovičiću i nikoliću samo kad treba da se slikaju onda su tu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter