0
Ostali sportovi

U SUSRET RIJU: Ristić spreman za državni rekord

Objavljeno: 02.08.16 u 13:49

Oko 2000 atletičara iz preko 200 nacija na planeti nadmetaće se od 12. avgusta do 19. avgusta u brazilskom gradu Rio de Ženeiru. Srbija će imati 12 predstavnika, a jedan od njih je naš najbrži preponaš, Milan Ristić.

Iako je njegove vreme na Prvenstvu Evrope u Amsterdamu bilo osmo i dovoljno za finale, nažalost on je zauzeo u polufinalu deveto mesto i nije uspeo da se nađe u finalnoj trci na 110m prepone. Za Olimpijske igre pripremao se u Americi, gde trenira i radi tokom godine.

– Moja očekivanja su polufinale i državni rekord. Ovo je najveće takmičenje u mojoj karijeri do sada i od ovoga ne može bolje. Za moju karijeru ovo je nešto što sam od uvek želeo i radio ka tome da se takmičim na Olimpijskim Igrama, jer biti medju elitom nije lako. Otići na ovo takmičenje nas ne ubraja ni u 0.00001% populacije na svetu i to govori koliko je ovo jedinstveno na svaki mogući način, rekao je atletičar Atletskog kluba Crvena zvezda.

Milan Ristić će prvi put na stazu izaći 16. avgusta u 01.40 časova polufinalna trka na 110m prepone očekuje ga 17. avgusta u 01.40 časova, a finalna istog dana od 03.45 časpva, po našem vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter