2
Ostali sportovi

BESPARICA UČINILA SVOJE: Radnički odustao od kvalifikacija za Ligu šampiona

Objavljeno: 01.08.16 u 11:48

Finansijski problemi sprečiće vaterpoliste Radničkog da učestvuju u takmičenju koje su zaslužili rezultatima u bazenu.

Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca odustao je od nastupa u kvalifikacijama za Ligi šampiona zbog teške finansijske situacije, izjavio je sportski direktor Jugolav Vasović.

– Finansijska situacija u klubu je već duže vreme jako loša. Nažalost, ove sezone Radnički je primoran da nakon dugogodišnjeg učestvovanja u evropskim takmičenjima odustane od borbe za ulazak u Ligu šampiona – rekao je Vasović.

Vaterpolisti Radničkog protekle četiri sezone igrali su u evropskim takmičenjima, 2014. bili su finalisti Lige šampiona, a godinu ranije osvojili su Kup Evrope.

0
0

2 Komentara

  1. Ali zato ima para za razne **parove**, farme, maldive** i slična sr..nja, dok nam sve živo u državi propada. Postali smo **rijaliti**država samo ne znam kada će se održati *Olimpijada*rijaliti programa u svetu, imali bi velike šanse za zlato.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota i bruka!! Pitanje za pametne u drzavnom vrhu, zasto ne sprovedu nesto da se pocne privatizacija klubova osima kosarke i fudbala za sad? Rukomet, vaterpolo, odbojka…sve polako nestaje, pa dokle vise?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter