3
The Best Of

fudbal.LIGA SAMPIONA.PARTIZAN-REAL MADRID.SASA ILIC & RONALDO.BGD, 05.11.2003..FOTO: SRDJAN STEVANOVIC

VREMEPLOV: Kako se Ronaldo zabavio sa Brankom Savićem na stadionu Humskoj (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.16 u 00:02

Vremeplov nas vraća u 2003. godinu i novembar mesec kada je Real Madrid gostovao u Beogradu u okviru grupne faze Lige šampiona.

Bio je to jedan od najjačih timova Reala svih vremena. Kasiljas, Karlos, Zidan, Bekam, Figo, Raul i Ronaldo došli su na megdan Partizanu. Crno-beli su uspeli da izvuku 0:0, mada je Saša Ilić tada promašio kolosalnu priliku sa par metara od gola. Ipak, ono što se i danas može naći na Jutjubu jeste fora koju je „Zuba“ prodao defanzivcu Partizana Branku Saviću.

Naime, Ronaldo je bio u duelu sa Taribom Vestom, posle građenja je sudija Bolonjino iz Italije svirao faul za vedetu Reala, koja je iskoristia šansu da se malo zabavi sa drugim štoperom crno-belih Brankom Savićem.

Ronaldo se sagao da izvede faul, prilazio mu je defanzivac Partizana kome je on proturio loptu rukom kroz noge. To je iznerviralo Savića, a zabavilo legedarnog Ronalda.

0
0

3 Komentara

  1. PFC se nije izvukao već se Real spasao na toj utakmici. Ništa drugačije, te sezone, nije bilo ni u Madridu – da je sudija bio barem malo više naklonjen pravilima a, ne opčinjen imenima u dresu Reala, i tamo bi se Madriđani teško izvukli. Čisto radi realnije slike o tim utakmicama. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter