0
Ostali sportovi

RASPLAKANA LEPOTICA: Pogledajte kako se Išinbajeva rasplakala pred Putinom (VIDEO)

Objavljeno: 27.07.16 u 21:55

Najbolja ruska atletičarka Jelena Išinbajeva rasplakala se tokom ispraćaja ruskih sportista u Rio, a tešio je ni manje, ni više već predsednik države.

Zbog skandala vezanog za doping ruski atletičari ne idu u Rio. To jest ide samo Darija Klišina u skoku u dalj jer je prethodne tri godine trenirala u SAD. Ostale sportiste danas su put Rio de Žaneira krenuli ostali sportisti, a ispratili su ih predsednik Rusije Vladimir Putin i najbolja atletičarka Jelena Išinbajeva, koja neće moći da učestvuje na Igrama.

– Odstranili su nas bez dokaza, naglo i grubo. Nisu nam dali šansu da se branimo, dokažemo da nismo krivi i učestvujemo na Olimpijskim igrama – rekla je Išinbajeva pa zaplakala, a tešio je predsednik Vlaimir Putin.

(Izvor: YouTube/RT на русском)

Međunarodna atletska federacija (IAAF) suspendovala je ranije ruske atletičare iz svih svojih takmičenja, uključujući i Olimpijske igre. Rusija se žalila Sudu za sportsku arbitražu (CAS), ali je ta žalba odbijena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter