1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

BRANKOVIĆ: Ivanu maltretiraju zato što je Srpkinja!

Objavljeno: 24.07.16 u 10:21

Juče se pojavila vest da je našu najbolju atletičarku, Ivanu Španović, anti-doping kontrola testirala tri puta u 24 sata.

Poznato je da je, pre toga, ove sezone naša skakačica u dalj čak 15 puta testirana.

Zato je reagovao generalni  sekretar atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković.

 – Nenormalno je da tri puta bude podvrgnuta kontroli za 24 sata. Voleo bih da verujem da na isti način kontrolišu i sportiste iz Sjedinjenih Američkih Država, Francuske i ostalih svetskih sila. Mi smo mala država i svim tim silama je neshvatljivo da imamo toliko vrhunskih sportista. To je strahovito nepoverenje. Siguran sam da nisu mogli da veruju svojim očima što su Ivanini rezultati na doping negativni, rekao je Branković, a prenosi Alo.

ŠAMPIONSKE OBAVEZE: Tri doping kontrole Ivane Španović za manje od 24 sata! (FOTO)

Kao bivši sportista i sam je bio testiran oko 50 puta u karijeri.

– Sigurno su razmišljali ovako: „Aha, sad smo je kontrolisali, sad će se opustiti i uzeti nešto, pa ćemo je uhvatiti”. Dakle, osnovni razlog što maltretiraju Ivanu jeste što je iz Srbje, male države. Mi svakako ne možemo da se žalimo na to jer imaju svako pravo da je kontrolišu koliko god žele, a i ona je kao vrhunski sportista u obavezi da im izađe u susret – objasnio je Branković. 

0
0

1 Komentara

  1. Sta reci nego americka bagra! Tako su i Ruse suspendovali jer im ne mogu nista pa na taj nacin kao demonstriraju neku silu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter