0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

ŠAMPIONSKE OBAVEZE: Tri doping kontrole Ivane Španović za manje od 24 sata! (FOTO)

Objavljeno: 23.07.16 u 15:55

I to njoj ni najmanje ne smeta, naprotiv!

Ruski atletičari definitivno su izbačeni sa Olimpijskih igara, odnosno, zabranjen im je nastup u Rio de Žaneriru zbog doping skandala koji prethodnih meseci potresa atletski svet. Zato su i kontrole pojačane, posebno kod najboljih u ovom sportu.

Naravno, samim tim i kod naše Ivane Španović, koja je na svom Instagram profilu objavila informaciju koja šokira sve, ali ne i nju.  Tri doping kontrole za manje od 24 sata!

Njeno obrazloženje bilo je šampionsko:

– Ja se borim za ravnopravnost i fer takmičenja. Svesna sam svojih mogućnosti, ali i bolesno velike ambicije da ih svakodnevno prevazilazim i da budem najbolja na svetu. Postoji ipak nešto što je iznad svih rezultata i medalja, a to je samopoštovanje i čist obraz pred samim sobom. To nema cenu i dokle god sma u sportu moje prvo dobro jutro sa osmehom biće pućeno doping kontrolorima – napisala je srpska atletičarka na Instagramu.

 

A photo posted by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on

Ovako je i počela njena šampionska priča, na ulicama Zrenjanina i preslatkim osmehom na licu:

 

A photo posted by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter