8
Ostali sportovi

I TO JE MOGUĆE: Zvezda i Partizan se ujedinili i napravili novi klub!

Objavljeno: 04.07.16 u 18:16

Zvuči neverovatno, ali je istina. Partizan i Zvezda stavili svoje razmirice po strani, ujedinili se i nastupaće zajedno pod novim imenom.

Naravno, nisu u pitanju oni sportovi gde bi to, za sada, bilo apsolutno nemoguće.

Zbog velikih problema u funkcionisanju klubova u hokeju dva kluba su se dogovorila da zajedno nastupaju poh novim imenom, hokejaški klub Beograd.

Ideja je da se klub takmiči u regionalnoj hokejaškoj ligi, a na nju je došao predsednik hokejaškog saveza Marko Milovanović.

0
0

8 Komentara

  1. O kom vašem uspehu pričaš bre!? Jos brises sline rukama,a ti našao da pričaš o nekom uspehu! Ćuti tu i pokrivse ušima!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nažalost i ovo nije hokejašlki klub koji je član SD CZ. I ovde su se gasili pa ponovo osnivali pod drugim imenom (kao i košarkaški, vaterpolo, rukometni više puta). Ali podržavam da se Srbi u nečemu slože pa i na ovakav način

    0
    0
    Odgovori
    • Ti nasao nesto da pricas o gasenju a pola JSDP se gasilo fizionisalo,proglasavalo bankrote itd ha,ha…KK vam pravio fuziju sa Igokeom,ZKK vam se ugasio pa sad pravi neku fuziju sa Proleterom,OK i muski zenski pravili fuziju sa Vizurom a ZOK vam se gasio takodje,RK vam je pravio neke sportsko tehnicke saradnje tj muljaze sa RK Radnicki,Zenskog VK vam nema nigde,HK vam je pre par godina proglasio bankrot i drugu ligu pa odjednom ostase u prvoj ligi…Pa onda gasenja,fuzije itd ste imali i u Boksu,zenskom stonom tenisu,karateu,dzudou,tekvondou,sahu itd…Pokrij se usima bre!

      0
      0
      Odgovori
  3. bruka i sramota srbskog sporta su muljavine i fuzije!!!cim cz ne moze da parira ili dobije partizan odma muljavina i fuziija alooo bre ko je dozvolio to sram ga bilooooo zar zvezda da se kiti nasim prejem i uspesima!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. To da institicuja ne bude najbolja u hokeju!!!
    Oni nek ikraju za Zvezdu i Beograd zbog para, a mi za Partizan iz ljubavi!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter