0
Ostali sportovi

UDOVIČIĆ UGOSTIO KAJAKAŠE: Ovako i u Riju!

Objavljeno: 27.06.16 u 13:50

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić primio je danas reprezentativce Srbije u kajaku, koji su na minulom Evropskom prvenstvu u Moskvi osvojili ukupno četiri medalje.

Udovičić je još jednom čestitao kajakašima i rekao da je ponosan na uspeh koji su ostvarili, kao i da veruje da će se i sa Olimpijskih igara u Riju vratiti sa medaljom.

On je naglasio da sportisti uvek mogu da racunaju na moju pomoć i vrata ministarstva uvek će vam biti otvorena, pogotovo sad u preipremnom periodu za Rio jer je najvažnije obezbediti najbolje moguće uslove za pripreme.

index

Kajakaši Srbije osvojili su četiri medalje na prvenstvu Evrope – tri zlatne (Kristina Bedeč K1-1.000), Marko Grujić i Nebojša Novaković (K2-200) i Milica Starović i Dalma Ružičić Benedek (K2-1.000), dok su bronzanu medalju osvojili Marko Tomićević i Milenko Zorić na 1. 000 metara. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter