1
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Duško Vujošević o izvinjenju Zvezdi

Objavljeno: 21.06.16 u 08:30

– Iako sada pokušavaju da prošire tužbu pozivanjem novih svedoka, Dragana Đilasa i Andreja Vučića, ljudi iz Zvezde su rekli da bi bili spremni da povuku tužbu ako se izvinim. Rekao sam da neću da se izvinim jer verujem da je istina sve što sam govorio. Pritom, smatram da sud ne bi trebalo da se zloupotrebljava za mobing. Sad je novo ročište zakazano za 1. avgust. Bojim se, međutim, da bi i to moglo kasnije da se pomeri za neki drugi datum i da već uđe u onaj period kada će mi početi obaveze u Francuskoj. Stojim iza stvari koje sam pričao, a moram da kažem da ne razumem optužbu. Tako bi svako mogao da bude optužen.

0
0

1 Komentara

  1. „Neki“ smatraju DV-KRALJA „ludim“, „samo“ zato sto je USPEO da nametne jedan poredak stanja u KK Srbiji koji jos postoji i trajace ZAUVEK u svesti njegovih degradiranih „podanika“-crvenih narikaca izrentiranih od tudjeg kk… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter