0
Lifestyle

ZORAN TORBICA: Želimo da devojke zarađuju preko interneta!

Objavljeno: 11.06.16 u 23:40

Treća regionalna Blogomanija, koja se ove godine održavala u Mariboru i u fokusu imala industriju mode i lepote, završava se danas, a direktor Blogomanije Zoran Torbica najavio je narednu za novembar sa temom e-trgovina.

– Ovo je treći put da smo radili Blogomaniju, ali prvi put da je to bilo iz ženskog aspekta, jer veoma je važno da i žene zarađuju na internetu. Danas sam čuo da jedna od naših jutjuberki, koja ima 15 godina, ima svoj losion koji prodaje. To je fantasična stvar – rekao je Torbica.

Kako je dodao, novina u odnosu na prethodne Blogomanija konferencije jesu modne revije koje su rađene u saradnji sa organizacijama Serbian Fashiom Week i Miš Srbija.

– Važno je da su naši posetioci zadovoljni i nadam se da će biti zadovoljni i oni koji na internetu budu gledali edukativni materijal sa predavanja, poput radionica i panela, a koji će uskoro biti postavljen – rekao je Torbica.

LIFESTYLE: Vaše fashion & beauty leto uskoro počinje

Direktor Blogomanije istakao je da je ta konferencija regionalnog karaktera jer, kako je rekao, internet ne poznaje granice.

– Mi svi govorimo istim jezikom. Svi smo jedno tržište, razumemo se, i zato se trudimo da što više menjamo lokacije, pa čak i države kako bi se napravio što bolji netvorking i ljudi saznali jedni za druge – rekao je Torbica.

Prema njegovim rečima, to ima veliki značaj, jer je važno da brendovi region prepoznaju kao jednu teritoriju.

– Važno je da brendovi vide da smo značajnije tržište nego kada ove zemlje posmatrate pojedinačno – rekao je Torbica, dodajući da će se sledeća konferencija baviti e-trgovinom, i da je zakazana za novembar ove godine u Srbiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter