2
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

EMOCIJE NA VRHUNCU: Grobari na Banjici se na sjajan način oprostili od Vlade Vujasinovića (FOTO)

Objavljeno: 10.06.16 u 23:49

Ipak, glavni cilj utakmice između Partizana i Galatasaraja bio je skupljanje humanitarne pomoći i akcija je u potpunosti uspela.

Dva tima, Partizana i Galatasaraja, su se sastala kako bi sakupili novac za prikupljanje finansijskih sredstava za lečenje Radosava Andrejića.

Oko pet stotina ljudi došlo je na Banjicu i kupovinom ulaznice uključilo se u akciju čiji je cilj da se skupi 165.000 evra, koliko je neophodno da bi Andrejiću, bivšem vaterpolisti Partizana, na operaciji u Nemačkoj bila presađena koštana srž.

Oba tima bila su bez reprezentativaca iz svojih redova, ali je na bazenu na Banjici viđen dobar vaterpolo meč u kom je tim Igora Milanovića ipak poražen sa 15:10 od ekipe Vladimira Vujasinovića koji je večeras poslednji put vodio crno-bele, jer se posle ovog susreta seli u Pro Reko.

Zato su navijači Partizana umeli da ga na adekvatan način isprate u najbogatiji svetski klub, a pored skandiranja i pregršta lepih reči istaknuta je i poruka koja govori više od hiljadu reči.

FOTO: waterpolopartizan.rs
FOTO: waterpolopartizan.rs

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan – Galatasaraj 15:10 (3:2, 4:5, 3:2, 5:1)

PARTIZAN RAJFAJZEN: Brakočević, Gilen 1, Janković 2, Manojlović, Lukić 2, Tomić 1, Velkić, Japundžić 1, Lazić 1, Tanasković 2, Stojanović 1, Radojević 3, Repanović, Kasum, Vićković 1, Janošević. Trener: Vujasinović.

GALATASARAJ: Gezek, Čolak 2, Janović, Šimšek 2, Bijik 2, Gulenč 1, Nikić 1, Destići 2, Gulenč 1, Uzbek, Senemoglu, Dilek, Jakšek, Simasoglu. Trener: Milanović.

[/stextbox]

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter