0
Auto Moto

AUTO MOTO: Održana Velika nagrada Beograda

Objavljeno: 05.06.16 u 15:24

Auto-trka za Veliku nagradu Beograda održana je danas na Ušću, a trku je obeležio i sudar dva automobila, srećom, bez povređenih.

Do sudara je došlo oko 13.15 na delu staze kod Restorana „Ušće“, kada se automobil jednog od vozača zaneo i preprečio stazu, a druga „zastava“ naletela na njega, javio je reporter Bete.

Vozači nisu povređeni, ali nisu mogli da se nastave trku.

Deo improvizovane piste na beogradskom Ušću gde se dogodio sudar, očišćen je od iscurelog ulja, pošto je šlep služba sklonila automobile koji su se sudarili.

Pre nastavka trke je ponovljen krug za zagrevanje, da bi i organizatori svojim automobilima prošli kroz mesto udesa i uverili se da je sve u redu.

Auto-trku na Ušću pratio je veliki broj građana.

FORMULA 1: Pobeda Hamiltona

Kružnu trku „Nagrada Beograda 2016“ organizovali su Auto-moto savez Srbije (AMSS) i Sportski auto i karting savez Srbije (SAKSS), uz podršku Skupštine grada Beograda, Sportskog saveza Srbije (SSS), AMS Osiguranja (AMSO) i Ministarstva omladine i sporta.

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin su uručili nagrade najuspešnijima.

Na stazi dugačkoj 2.310 metara, na ušću Save i Dunav, nastupilo je stotinak vozača.

„Nagrada Beograda 2016“ boduje se za plasman Centralno-evropske zone, kao i za nacionalne šampionate Srbije i Hrvatske.

TRAGEDIJA: Španski motociklista poginuo na treningu (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter