0
Ostali sportovi

DRAGICA ĐURIĆ: Idemo na EP, ali i jako na Italiju!

Objavljeno: 03.06.16 u 19:28

Ženska rukometna reprezentacija Srbije završiće u subotu u Kraljevu kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Švedskoj, a vršilac dužnosti selektora Dragica Đurić rekla je da će njen tim ozbiljno igrati utakmicu protiv Italije, iako je već obezbedila prvo mesto u grupi.

– Italija jeste najslabija reprezentacija u grupi, ali neće biti lako, što je pokazala i analiza njihovog meča sa Čehinjama (19:29) u kome su 40 minuta bile ravnopravan rival. Ozbiljno ćemo pristupiti utakmici, uraditi ono što moramo i otkloniti greške iz prethodnih duela. Nećemo da se učimo iz poraza, već iz pobeda. Nadam se da će biti prilike da sve igračice koje budu u sastavu dobiju i šansu da zaigraju – rekla je Dragica Đurić.

OVERENO PRVO MESTO: Srpkinje ponovo bolje od Ukrajinki

Srbija je u prvom meču u gostima pobedila sa 32:19, u sredu je pobedila Ukrajinu u Kijevu sa 31:26 i tako obezbedila prvo mesto u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Švedskoj. Srbija u subotu od 18.00 u Kraljevu dočekuje Italiju.

– Zadovoljna sam rezultatski kako je sve prošlo u Kijevu. Potvrdili smo prvo mesto u grupi i pre poslednje utakmice tako da rezultatski rasterećene ulazimo u duel sa Italijankama. Sama igra i pobeda nad Ukrajinkama jesu potvrda onoga što smo radili od poslednjih utakmica u martu – rekla je Đurićeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter