1
Ostali sportovi

FOTO: Grant Event Central

MMA I K1 SPEKTAKL: Srbija i Rusija protiv ostatka sveta na Beogradskom sajmu

Objavljeno: 16.05.16 u 08:45

Prvi put u Srbiji i na Balkanu desiće se Međunarodni profesionalni turnir u K-1 i MMA “Serbia & Russia VS vorld.

Glavna intriga programa 27. i 28. maja je meč za titulu prvaka sveta u disciplini K-1 između Saše Polugića (SRB) i Hamze Kerdindzi Omara (TUR) i beskompromisna bitka Rusije protiv SAD u disciplini MMA. Takmičenje se održava u okviru prodajne izlozbe “Međunarodni sajam Beograd WORLD of SPORT 2016”.

Za veliki događaj rezervisana je jedna od najvecih hala Evrope – Hala ‘1’ Beogradskog sajma. Od samog jutra ovde će raditi kafići i barovi sa alkoholnim i bezalkoholnim pićem. Za posetioce izložbe pripremljen i bogati prateći program – odlična muzika u izvođenju najboljih DJ-eva, modna revija, takmičenje “Ring girls”, kao i do sad neviđeni performans bodibildera “MISS&MISTER AESTHETIK”.

Uveče 27. maja beograđane očekuje pravi poklon od organizatora dejstva – grandiozan koncert legendarne grupe “Amadeus bend”, koji će pratiti turiranje motora i fantastični pirotehnički šou.

Dana 28. maja Beograđani i gosti prestonice imaće priliku da uživo vide najatraktivnije borbe u kik boksu i MMA. Na ring ce izaći najbolji i najhrabriji sportisti Srbije – Saida Bukvić, Saša Dragić, Stefan Negučić, Danijel Kokora. Njihovi protivnici ce biti poznate atlete iz nekoliko svetskih zemalja, uključujući Rusiju, Francusku, Holandiju, Tursku, Azerbejdžan, SAD i Grčku. Podsetimo da je u novembru protekle godine u Beogradu odrzano amatersko Svetsko prvenstvo u kik-boksu, gde srpski nacionalni tim osvojio devet zlatnih medalja. Srpski asovi kik boksa spremni da potvrde da se nalaze u samom svetskom vrhu – ali sada već na profesionalnom nivou. A svetski prvak Saša Polugić u superteškoj kategoriji pokusaće da izbori šampionski pojas protiv Turčina Hamze Kendircioglu.

U akciji učestviju Nacionalni kik-boks savez Srbije, Savez profesionalnog boksa Srbije, Savez mešovitih boraličkih veština Srbije, Međunarodna federacija WFA, Međunarodna federacija WDFA, MMA federacija Grčke E.O.P.T., Kik-boks federacija Turske, MMA federacija Azerbejdžana.

0
0

1 Komentara

  1. Ako je već trebao da bude Meč , otkazan je , bilo je bar ljudski da neko od organizatora celog cirkusa sačeka ljude sto su kupili karte i doši iz raznih delova srbije, a ne da se potucaju po sajmu tražeći objašnjenja od portira

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter