0
Ostali sportovi

AS SRBIJE: Jevrosimović podneo ostavku, a potom se ponovo kandidovao

Objavljeno: 12.05.16 u 17:45

Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović podneo je ostavku na tu funkciju, ali je i najavio da će biti kandidat za prvog čoveka Saveza na Izbornoj skupštini zakazanoj za 28. maj, saopštio je danas ASS.

– Na početku svog mandata moj cilj bila je izgradnja atletske dvorane u Beogradu. Nakon što smo u tome uspeli, ja se godinu dana pre isteka mandata povlačim. Podnosim ostavku i kandidujem se opet za isto mesto u periodu od 2016. do 2020. godine. Svoje nove aktivnosti i planove za taj period predložiću na izbornoj skupštini – rekao je Jevrosimović na sednici Upravnog odbora ASS, koja je održana juče.

Upravni odbor usvojio je ostavku Jevrosimovića, ali i podržao njegovu kandidaturu za novi mandat.

Skupština Atletskog saveza Srbije zakazana je za 28. maj, kada će se birati novi predsednik, generalni sekretar, upravni i nadzorni odbor.

Veselin Jevrosimović je na čelu ASS od 2009. godine, a redovna Izborna skupština trebalo je da se održi naredne godine kada će se u Beogradu održati dvoransko Evropsko prvenstvo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter