0
Ostali sportovi

GOLF: Gudelj brani titulu

Objavljeno: 11.05.16 u 17:22

Internacionalno i nacionalno amatersko prvenstvo Srbije u golfu održaće se ove nedelje od 12. do 14. maja na terenima Golf kluba Beograd na Adi Ciganliji.

Prema najavama, učestvovaće ukupno 55 takmičara iz 14 država, 41 u muškoj, odnosno 14 u ženskoj konkurenciji. Srbija Open je prošle godine bio probni za svetsku rang listu, a od ove postaje stalno takmičenje na kome će se osvajati bodovi u WAGR sistemu.

POJAČANJE ZA NAŠ GOLF NACIONALNI TIM: Gudelj dobio srpski pasoš

Takmičenje će se obavljati u strouk formatu, u nacionalnoj i internacionalnoj konkurenciji u kojoj će biti golferi iz Austrije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Nemačke, Mađarske, Italije, Makedonije, Novog Zelanda, Rusije, Slovenije, Švajcarske, Turske i Srbije.

Iz Golf asocijacije Srbije pozivaju ljubitelje golfa da dođu na Adu, uživaju u vrhunskoj igri i daju podršku našim najboljih golferima.

Prošle godine u ženskoj konkurenciji slavila je Ksenija Jerjomina iz Rusije, dok je među golferima najbolji bio Branimir Gudelj, koji je nedavno dobio srpsko državljanstvo. Takmičenje počinje u četvrtak, 12. maja od osam časova i igraće se tri runde po 18 rupa, a svečano proglašenje pobednika zakazano je za subotu od 20 časova.

ŠKOLOVANJE KADROVA: Golf asocijacija Srbije nastavlja da ulaže u budućnost

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter