1
Ostali sportovi

ATLETIKA: Kolašinac sjajno započeo sezonu

Objavljeno: 08.05.16 u 00:10

Asmir Kolašinac danas je na Mitingu u Senti bacio kuglu 20.96 metara i time započeo letnju sezonu takmičenja najbolje u dosadašnjoj karijeri. Iako je osam meseci pravio takmičarsku pauzu zbog povrede rešio je da svoju formu stavi na test već na početku sezone.

– Prezadovoljan sam rezultatom. Insistirao sam danas da bacam na Mitignu kako bi video u kojoj sam fazi sa pripremama. Ovo je trenutno vodeći rezultat na evropskim listama. Ono što je najbitnije je da mi je tehnika u svih šest serija bila odlična i da nisam imao nijedan prestup. Očekujem sve bolji rezultat kako sezona bude odmicala, rekao je sprski atletičar.

RIO 2016: Karneval u Beogradu 100 dana pred Olimpijske igre (FOTO)

Asmir je u prvoj seriji zabeležio rezultat od 20.28 metara, u drugoj 20.03 metara, u trećoj je imao najdalji hitac od 20.96 metara, četvrta serija 20.24 metara, peta serija 20 metara i u šestoj je imao hitac od 20.31 metar.

Takođe on je postavio i novi rekord mitinga, a sledeće takmičenje očekuje ga već 28. maja u Slovenskoj bistrici.

ATLETIKA: Abebe Aregavi pozitivna na doping testu (FOTO)

0
0

1 Komentara

  1. Bravo Kolasine , majstore! Svaka cast, veliko postovanje. Nije sala baciti kuglu 21 metar,ej! Samo napred a u Riju , ako bog da, da nam doneses medalju i upises se u besmrtnike naseg sporta! To ti od srca zelim , legendo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter