0
Auto Moto

HAMILTON, IPAK, ŽALI: Mogao sam do pobede, ali morao sam da odustanem od napada

Objavljeno: 01.05.16 u 21:08

Luis Hamilton napravio je pravi podvig pošto je od 10. startnog mesta, došao do druge pozicije na kraju trke za Veliku nagradu Rusije u Sočiju.

Vozač Meklarena bio je drugi iza klupskog kolege Nika Rozberga, ali je i pored toga žalio zbog propuštene šanse za pobedom.

– Nisam sumnjao da mogu da pobedim, imao sam dobru brzinu. Ali, ponovo sam imao problema i morao sam da odustanem. Nisam mogao da idem punom brzinom na ravnini – rekao je Hamilton posle trke.

FORMULA 1: Rozberg ne staje, nova pobeda Nemca! (VIDEO)

Probleme mu je pravio motor i pritisak vode u vozilu.

– Nisam znao u koliko je kritičnom stanju bio motor, nije bilo nikakvih naznaka u bolidu. Ali, morao sam da usporim – rekao je Britanac.

– Na početku nije bilo lako, ali takve su sve trke. Srećan sam što sam osvojio bodove, za mene i ekipu. Mislim da Kimi Raikonen nije očekivao da ga preteknem, a lakše mi je bilo da obiđem Valterija Botasa, jer se nije dobro branio – istakao je Hamilton.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter