2
Izjava dana

Ivan Tomić posle poraza Partizana od Čukaričkog

Objavljeno: 24.04.16 u 08:33

– Napadali smo, tako da nemam šta da im zamerim. Eventualno taj početak, pošto smo mlako ušli u meč, kao i neke reakcije tokom meča, ali dobro, sve je to do mladosti. Na klupi su bili veoma mladi igrači, oslonili smo se na sportsku drskost, ali to nije bilo dovoljno.

0
0

2 Komentara

  1. Kao laik, sa strane, vidim igru Partizana kao sporu, nepreciznu i neefikasnu. Prosto ne mogu da verujem da su igraci Cuke u duelima snazniji, brzi u reakciji, pokretljiviji i nadasve precizniji u dodavanjima i efikasniji i bolje rade stvari u pokretu tako da stices utisak da oni stalno drze prostor u kojem je lopta u nekoj mrezi iz koje riba nema sanse da izadje dok je (loptu) ne ulove!
    Ne znam zasto je to tako, ali s obzirom da Ivan ima poverenje Grobara, on bi nesto tu morao da menja, ako vec za ovu sezonu nije kasno. Ma samo da se kup osvoji, pa napraviti preko leta tim sa kojim cemo se ponositi. Tri-cetiri ali prava igraca i eto velikog Partizana opet, nedodirljivog u Srbiji a prepoznatljivog u Evropi koji igra Grupu UEFA takmicenja. Treba nam Tawamba i Suma i jos dvojica kao oni ili bolji! Naravno, prethodno prebrati tim dobro i temeljno. Sve koji nisu za nasu ekipu prodati, ne resavati ih se alako za dzabe, koliko toliko ali uzeti nesto makar da nadoknadis sto su pojeli u klubu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter