0
Američki fudbal

NFL: Karolina se rastaje sa Džošom Normanom (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 22.04.16 u 18:30

Panteri iz Karoline rešili su da ne iskoriste „frenčajz teg“ na Normanu, pa je sjajni kornerbek slobodan u izboru nove sredine. To znači da će odbrana Karoline naredne sezone biti osetno slabija.

Nedelju dana pred draft, Pantersi su odlučili da dopuste jednom od najboljih kornerbekova lige da napusti tim, što je izazvalo poprilično iznenađenje u ostatku lige.

Sam Norman je to shvatio kao priliku za dokazivanje:

Pantersi su potez pojasnili rečima da su „želeli da izbegnu potencijalne probleme u timu“.

NFL: Još jedan potres – Iglsi uzeli Klivlendov drugi pik! (FOTO)

Ovo je, naravno, izazvalo ogromnu pažnju ostatka lige. kao glavni favorit za potpis Normana iskočio je San Francisko. Imaju mnogo novca u „seleri kepu“, tako da će sportski motiv biti presudan. Upravo on bi mogao da bude i razlog zašto Norman neće pojačati ekipu San Franciska, kao ni Čikaga, koji je u procesu stvaranja nove ekipe, pa će bar još dve godine tavoriti van kandidata za sam vrh. Svoju šansu će vrebati Džeksonvil, Vašington i Tenesi, ali ipak najverovatnije mesto nastavka karijere ovog sjajnog kornerbeka su Los Anđeles Remsi, tim koji želi da donese titulu u Los Anđeles, kao i Oukland Rajdersi, koji će želeti da iskoriste odlazak Pejtona Meninga u penziju i potisnu Denver sa mesta najdominantije ekipe zapadne divizije AFC konferencije.

(Youtube/TheGOON Production)

NFL: Remsi izazvali zemljotres, prvi pik stiže u Los Anđeles!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter