2
Odbojka

ZVEZDA UZVRATILA UDARAC: Crveno-beli bolji od Partizana za finale plej-ofa!

Objavljeno: 18.04.16 u 20:04

Crvena zvezda izborila je plasman u finale plej-ofa domaćeg šampionata pobedom nad Partizanom u majstorici polufinalne serije rezultatom 3:0.

Crvena zvezda je ipak opravdala ulogu favorita i pobedom u petom meču polufinala plej-ofa nad Partizanom izbori plasman u finale protiv Vojvodine – 3:0 (25:23, 25:18, 26:24).

Cela serija prošla je u velikoj neizvesnosti, Zvezda je dobila prvi i treći, Partizan drugi i četvrti meč, ali je konačan trijumf ipak pripao crveno-belima.

ZA DUBOK NAKLON: Poen godine u odbojci delo je bivše odbojkašice Zvezde! (VIDEO)

Izabranici Dragana Kobiljskog večeras su pokazali da su ipak za nijansu kvalitetniji tim, od samog početka. Prvi deo igre dobili su u neizvesnoj završnici, što im je dalo samopouzdanje za drugi koji je Zvezda dobila sa 25:18.

Partizan se nije predavao i pokazao je zube u trećem setu, što je ponovo taj deo igre uvelo u neizvesnu završnicu. Ipak, ponovo je domaći tim bio za nijansu bolji i srećniji i ‘na razliku’ dobio i taj deo meča za maksimalnih 3:0.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter