3
Odbojka

FOTO: okvojvodina.org

PLEJ OF, POLUFINALE: Ne daju se crno-beli, Partizan izborio majstoricu!

Objavljeno: 15.04.16 u 21:04

Odbojkaši Partizana izjednačili su u polufinalnoj seriji plej-ofa protiv Crvene zvezde, pobedom u četvrtom meču rezultatom 3:2 (24:26, 26:24, 26:24, 20:25, 18:16).

Izuzetno zanimljiv meč viđen je u Sportskom centru ‘Vizura’ gde je Partizan jurio majstoricu i peti meč na terenu Crvene zvezde. U tome su i uspeli, ali tek posle pet dugih i iscrpljujućih setova, što bi možda moglo da utiče na peti meč koji će se igrati u ponedeljak na Voždovcu.

ODBOJKA: Večiti derbi pripao crno-belima

Crvena zvezda je nešto bolje otvorila meč i povela sa 1:0 u neizvesnoj završnici sa 26:24, ali je na identiča način, i to dva puta u naredna dva seta odgovorio Partizan, pa je došlo do preokreta.

Zvezda je uspela da prekine seriju crno-belih i da dobije četvrti segment igre, pa se ušlo u ‘taj-brejk’ i to je donelo više nego zanimljivu završnicu.

Oba tima imala su po dve meč lopte u završnici petog seta, ali ih nisu iskoristili. Kada je dobio treću priliku, Partizan ju je iskoristio i došao do velikog slavlja.

ZA DUBOK NAKLON: Poen godine u odbojci delo je bivše odbojkašice Zvezde! (VIDEO)

Najefikasniji je bio odbojkaš Partizana Boris Buša sa čak 26 poena, dok je Dimitrije Pantić imao 16, a Luka Veličković 15 poena. U poraženom taboru Nemanja Jakovljević je meč završio sa 19 osvojenih poena, dok je Dušan Stojsavljević dodao 16.

Plasman u finale juče je izborila Vojvodina trijumfom nad Novim Pazarom sa 3:1 u seriji.

0
0

3 Komentara

  1. Svidelo se to „nekom“ ili ne, u ovim premijer ligama, SD PARTIZAN NE SAGINJE GLAVU, naprotiv UZVRACA NA BOCNE „UDARE“ I POBEDJUJEEEEEEEE „ORDE ZLAAAA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter