0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

POMEŠANA OSEĆANJA: ‘Orlovi’ dobili rivale u kvalifikacijama za EP

Objavljeno: 14.04.16 u 13:11

Muška seniorska reprezentacija Srbije dobila je rivale u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj 2018. godine.

„Orlovi“ će se za dva mesta koja vode na kontinentalni šampionat, boriti sa selekcijama Poljske, Belorusije i Rumunije u grupi 2.

Petnaest reprezentacija (po dve najbolje iz sedam grupa, kao i najbolja trećeplasirana) pridružiće se domaćinu, Hrvatskoj, na turniru koji će se održati od 12. do 28. januara 2018. godine.

SAVLADANE BAĆUŠKE: Rukometaši bolji od Rusije

Levo krilo reprezentacije Srbije, Filip Marjanović, koji je prisustvovao i žrebu u Dubrovniku, optimista je po pitanju plasmana na EURO 2018:

– Ovo je dobra grupa za nas. Najteži rival je Poljska sa kojom smo igrali na EURO 2016 u Krakovu i izgubili sa golom razlike. Imamo lepu šansu da se plasiramo na naredni kontinentalni šampionat. Verujem da ćemo pokazati svoj pun potencijal u godinama koje slede.

REPREZENTACIJA IMA NOVOG KAPITENA: Traka oko ruke Šešuma

Petar Nenadić, srednji bek reprezentacije Srbije, zadovoljan je žrebom:

– Nije laka grupa, svako svakoga može da dobije, ali mogli smo i teže da prođemo. Moramo da dobijemo sve mečeve kod kuće i probati da dobijemo Beloruse i Rumune u gostima. Zadovoljan sam i optimista.Očekujem da ćemo se kvalifikovati za Hrvatsku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter