1
Lifestyle

FOTO: Promo

LIFESTYLE: Blogomanija osvaja Balkan (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 12.04.16 u 14:35

U Laboratorija kafeu, organizacija proteklih konferencija Tvitomanije, Blogomanije i Nove Energije započela je promociju nove predstojeće konferencije Blogomanija Fashion & Beauty koja se održava u Sloveniji od 8. do 12. juna.

Druženje uz neformalnu atmosferu i prisustvo mnogobrojnih predstavnika medija i digitalnih influensera, začinjeno je otkrivanjem dela programa same predstojeće konferencije. Ekskluzivno su predstavljeni kao predavači na Blogomaniji – predsednica Serbia Fashion Week-a, Svetlana Horvat, TV voditeljka i blogerka Hana Hadžiavdagić Tabaković, lifestyle blogerka i novinarka Branislava Antović, travel blogerka Ella Dvornik, stilistkinja Vanja Pantin, modna blogerka Sendi Skopljak, osnivač najvećeg youtube skeč kanala na Balkanu, Milan Inić – Yasserstain, tviteraš Milan VučievićNichim Izazvan i mnogi drugi influenceri i predstavnici modnih brendova i kompanija. Povrh svega, zvanično su otvorene prijave putem sajta https://blogomanija.net/

Kada kažemo Blogomanija, ne mislimo samo na blogove. Blog je samo jedan od načina komunikacije. Mislimo i na Instagram, Youtube, Vine, Snapchat, kao i ostale društvene mreže koje omogućavaju milionske brojeve pregleda, stoga vrlo interesantan ugao komunikacije za fashion & beauty kuće, kao i pojedince.

Blogomanija Fashion & Beauty je treća regionalna Blogomanija koja će se od 8. do 12. juna baviti aktuelnostima iz trenutno najperspektivnije sfere Interneta – fashion, beauty & lifestyle industrija.

Blogomanija Fashion & Beauty je događaj za profesionalce, predstavnike medija, kao i ljubitelje mode, dizajna i lepote koji uz pomoć Interneta i različitih društvenih mreža ispunjavaju svoje strasti i zarađuju za život. Za digitalce, PR i marketing stručnjake, novinare, umetnike, studente i sve one koji u ovim branšama pronalaze sebe – Blogomanija je mesto gde moraju biti tekuće godine.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter