3
TimeOut

FOTO: STARSPORT

NA NULU: Prvotimac Zvezde ošišao se ‘do glave’, kako mu stoji? (FOTO)

Objavljeno: 09.04.16 u 11:07

U poslednje vreme sve je češće na klupi nego na terenu, ali trener Božovič bez obzira na to ima veliko poverenje u njega. Mladi reprezentativac Srđan Plavšić na poslednjih nekoliko utakmica počinje uglavnom sa klupe, ali pojavljuje se na terenu u drugom poluvremenu.

KUĆA SE ZIDA OD TEMELJA: On želi sa Zvezdom u Ligu šampiona, crveno-beli na potezu

Ovog puta u centar pažnje došao je iz drugog razloga, promenio je imidž odnosno ošišao se i to „do glave“ o čemu je obavestio svoje pratioca na društvenim mrežama, a debi nove frizure očekuje se u nedelju kada Crvena zvezda gostuje čačanskom Borcu.

ZVEZDI OVO NIJE TREBALO: U Liverpulu ljuti na crveno-bele (FOTO)

0
0

3 Komentara

  1. Toponica…kako mlade usijane glave mogu od sebe da naprave idiote,ne razmisljajuci na posledice.Odlican igrac ali se trazi u ponasanju.

    0
    0
    Odgovori
    • Plavsicu, te kretenske frizure su rezervisane za igrace sa buduceg parkinga Marakane…Nazovi igraci placizana vole da se sisaju na opasno, misle ako imaju sto bizarniju frizuru, da ce bolje da igraju.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter