0
U pripremi

FOTO:STARSPORT

ODE U TRENERE: Vidić u poseti vrhunskim klubovima

Objavljeno: 08.04.16 u 15:58

Bivši fudbaler Nemanja Vidić rekao je da ima želju da što pre postane trener, preneo je danas sajt Mančester junajteda.

– Nadam se da mi ledja neće praviti problem kada sedim na klupi, rekao je Vidić uz smeh i dodao:

– Imam ambiciju da budem trener i spremam se godinama za to. Želja mi je da uskoro posetim vrhunske klubove i trenere i što više naučim od njih, a potom i pronađem klub i krenem novu karijeru, rekao je bivši kapiten Mančester junajteda.

NEMANJA VIDIĆ: Uživam u penziji, Mančester će ponovo osvajati trofeje!

On je pre tri meseca okončao igračku karijeru zbog povrede ledja.

– Odluku nisam doneo iznenada, već sam neko vreme razmišljao zbog velikog broja povreda da se povučem. Zbog toga sam i napustio Mančester junajted, jer sam osetio da nisam više na potrebnom nivou, na koji sam navikao. Odluka je bila teška, s obzirom na to da sam ceo život u fudbalu i da imam samo 34 godine, ali ledja više nisu mogla da podnesu napor, kazao je on.

NAVIJAČI ODUŠEVLJENI: Nemanja Vidić ponovo u Mančesteru

Vidić je osam godina proveo u Mančesteru, s kojim je osvojio pet titula Premijer lige, pet Komjuniti šilda, tri Liga kupa, Ligu šampiona i Svetsko klupsko prvenstvo. On je pored Junajteda nastupao još za Crvenu zvezdu, Spartak iz Subotice, Spartak iz Moskve i Inter.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter