0
U pripremi

BADMINTON: Šešić akter trenerskog kursa u Sofiji

Objavljeno: 29.03.16 u 14:31

U sportskoj hali „Evropa“ u Sofiji od 23. do 27. marta održan je trenerski kurs, na kom je Srbiju predstavljao Igor Šešić.

U organizaciji Badminton saveza Bugarske od 23. do 27. marta 2016, u novoizgrađenoj Sportskoj hali “Evropa” u Sofiji, održan je trenerski kurs. Među 20-ak učesnika iz pet zemalja bio je i srpski trener Igor Šešić. Kursom je rukovodio poznati holandski stručnjak Martin Van Doremalen u saradnji sa dva svoja asistenta.

– Prezadovoljan sam učešćem na ovom kursu na kojem sam umnogome proširio svoja trenerska saznanja. Svakog dana imali smo po dva dvočasovna pokazna treninga u velelepnoj hali sa čak devet terena. Prošli smo mnogo toga. Od taktike pa sve do tehničke pripreme za singl, dubl i miks. Poslednjeg dana kursa Doremalen nam je održao teooretsku nastavu s akcentom na pripremu različitih ciklusa treninga. Na kraju kursa svi, uključujući i mene, dobili su sertifikate sa potpisom ovog vrsnog stručnjaka iz Holandije i Badminton saveza Bugarske, preneo je svoje utiske sa trenerskog kursa u Sofiji Igor Šešić.

Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava u značajnoj meri je doprinelo učešću Igora Šešića na trenerskom kursu u Bugarskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter