0
The Best Of

VREMEPLOV: Gol Paola Di Kanija koji je zasenio svet (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.16 u 18:06

Pre tačno 16 godina, ljubitelji fudbala širom sveta zanemeli su u jednom trenutku susreta Premijer lige između Vest Hema i Vimbldona.

Nakon osam minuta susreta, Mark-Vivijen Foe poslao je pas ka Trevoru Sinkleru koji je bio na desnom krliu. Sinkler je prihvatio loptu, pogledao na gore i poslao predivnu loptu ka drugoj strani terena, preko glave Kenija Kaningema, a prema Paolu Di Kaniju koji je spremio nešto specijalno.

Italijan je bio u vazduhu kada je lopta došla do njega, a onda je nekako, prkoseći zakonima fizike, Di Kanio uspeo da održi ravnotežu i plasira nezaustavljiv volej u dalji ugao, iza ledja golmana Vimbldona Nila Salivena.

Za ovakvu majstoriju je bilo potreno imati miks neverovatne tehnike, atleticizma i umeća, jer je način na koji je on uspeo da prihvati loptu dok je bio letu zaista zapanjujuć.

Navijači Vest Hema su na ovu majstoriju odgovorili ne samo radovanjem, već i zvucima zapanjenosti, i pomalo zbunjenog smeha.

 

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter