5
TimeOut

FOTO: STARSPORT

IMA REŠENJE: Starleta zna kako da ‘orlovi’ počnu da pobeđuju (FOTO)

Objavljeno: 23.03.16 u 23:05

Fudbalska repezentacija Srbije doživela je novi poraz u prijateljskim utakmicama, ovog puta od selekcije Poljske sa 1:0.

Mnogi uzrok posrtanja seniorskog državnog tima vide u rukovodstvu Fudbalskog saveza, a među njima je očigledno i Sandra Partizan koja sebe nudi za tu poziciju uz opasku da kada se to desi naši momci će sve pobeđivati.

FOTO: Twiter/Sandra Partizan
FOTO: Twiter/Sandra Partizan

Jeste li videli kako je Branislav Ivanović sa dva metra promašio ceo gol?

0
0

5 Komentara

  1. Sta dalje da pricamo kad je i ova raspala ku.vetina pocela da komentarise reprezentaciju.Ajde sto komentarise svoj klub,za koji navija,oni su isti nivo al drzavnu selekciju…po ovome se vidi dokle je dosao nas fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  2. Hoce sandra para, da zaradi malo od ovih jadnika, program ce uvest da pre utakmice odgledaju neki njen striptiz i nakon utakmice, ko da gol dobije s.ks, najbolji igrac blowjob a ostali neka sacekaju narednu utakmicu i vise srece do tada. Ona starleta? Mozda je starleta ovom grobaru/glodaru do koske\daske ali je sramota da je vece nema

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter