12
Ostali sportovi

CRVENA ZVEZDA IZBAČENA IZ LIGE: Žalba nije usvojena, veliki udarac za crveno-bele

Objavljeno: 22.03.16 u 10:14

Na sednici održanoj u Dubrovniku, odbijena žalba beogradskog tima.

Nakon što su Crvenoj zvezdi, zbog igranja Filipa Kljajevića, Dragana Draškovića i Srđana Aksentijevića protiv Vojvodine i Radničkog iz Kragujevca, čelnici lige oduzeli šest bodova, usledila je nova kazna – Zvezda će naredne godine igrati u drugoj, takozvanoj „A2“ ligi.

Kako je žalba koju su crveno-beli podneli odbijena, na sednici održanoj tokom jučerašnjeg dana i definitivno je potvrđena odluka – Zvezda ide u drugu ligu.

Nakon donošenja odluke, prvi čovek Zvezde Viktor Jelenić nije krio razočaranje:

– Izbacili su nas na pravdi Boga. Nemam sada šta da kažem, ko zna šta će se događati u narednom periodu ali je sigurno da nismo rekli sve, prenosi „Mondo„.

Pored toga, Viktor Jelenić kažnjen je sa 18 meseci zabrane vršenja dužnosti.

0
0

12 Komentara

  1. onaj od gore vidi sve kao sto vidis jelenicu seti se 2013. godine tada si imao radnu snagu koja ti je donela sve trofeje a ti nisi to umeo niti hteo to da cenis sada najbolje da se zvezda ugasi pozdrav delija

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad nema bombardovanja onda ima sportske sankcije. Novac je Bog i ako se nekome umanji zarada onda se mora eliminisati onaj ko umanjuje tu zaradu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Doci ce na red i fk, kk, rk, samo dok ime ode ovaj premijer. Nece ni on vecno. Dosta je lopovluka i zivljenja od narodne muke.

    0
    0
    Odgovori
  4. Sad im sleduje isto to samo u fudbalu, UEFA NE PRASTA. Radujte se do maja a onda u cetvrtu ligu… JEDVA CEKAM da Curkovic posalje Infantinu sve lopovluke iz rupe.

    0
    0
    Odgovori
  5. Grobare do koske,Partizan jedino moze biti prvak ako Zvezdu izbace iz svih sportoiva i ugase.Vidis li , ili si slep kod ociju,+32.. To nije zabelezeno u istoriji,u kosarci vas nigde nema a Zvezda u Top 8 ……U svim sportovima,Zvezda je trenutno bolja od Partizana.U tvom komentaru se vidi da si zadojen mrznjom prema Zvezdi i ne mozes zdravo da razmisljas.

    0
    0
    Odgovori
  6. Stize vas Bozija PRAVDA, ODAVNO je CELOKUPNO SD CZ trebalo BITI IZBACENO U 4 ligu, zbog mahinacija sa KK, potom fudbalski dug ENORMNO velik za nase prilike (jos se ceka rasplet ko ga je pocinio i kada ce i ko odgovarat) !!!! Samo bi da vas aboliraju i proteziraju, pa nece moci, DOSTA JE BILO, NEKO MORA STATI TOME NA PUT I RECI-DOSAO JE KRAJ „moj“ CIGANEEEEEE

    0
    0
    Odgovori
    • Kad bude stigla bozija pravda,tvoj mali klub,tj.SD ce se momentalno ugasiti.Takvo i toliko zlo ne postoji na ovom svetu a po tebi se vidi kakvi sve idioti navijaju za njega.

      0
      0
      Odgovori
    • Bravo glodare do koske, zivnuo si…Eto tebi razloga za produzavanjee tvog mizernog zivota…Opet imas priliku da pljujes po Zvezdi, tvojoj velikoj, neuzvracenoj ljubavi…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter