2
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

GROBARI ZA NAS: Vaterpolisti došli na red za pomoć, poziv navijačima

Objavljeno: 18.03.16 u 14:09

Još nešto više od nedelju dana ostalo je do revijalne utakmice na Banjici, koja će okupiti mnoge bivše asove Partizana, u organizaciji Fondacije „Grobari za nas“.

Meč će biti odigran 27. marta, verovatno u 19 časova.

Fondacija „Grobari za nas“ je danas izdala saopštenje, u kome između ostalog ističe da „kao pokretač akcije i zastupnik velikog broja navijača očekuje uspeh još jedne u nizu naših akcija koja treba da izrazi nesebičnu pomoć za manje materijalo sposobne klubove SD Partizan, ovog puta za vaterpolo klub.“

U saopštenju se dalje navodi:

– Prošle godine takođe u martu smo organizovali uspešno sličnu revijalnu utakmicu za pomoć KK Partizanu kojoj su se odazvali mnogi od bivših igrača Košarkaškog kluba, a navijači su mogli da još jednom uživo vide Đorđevića, Danilovića, Šilobada, Stevanovića…

Ta utakmica je prošla fantastično a mi smo tada našom akcijom napravili rekord prodatih karata za halu “Pionir“ od preko 12.000 a taj podatak nigde nije objavljen.

Mi u našim akcijama prodajemo tkz. bele ulaznice sa kojima je moguć ulaz i one se štampaju u broju kapaciteta hale i tzv. crne sa kojima nije moguć ulaz, a koje su donatorskog karaktera.

Ovog puta puštamo 2.500. belih karata jer je kapacitet tribine S.C. Banjica toliki i crnih donatorskih koje nemaju limit. Bele karte koštaju 600 dinara, crne 500 dinara i 180 VIP karata po ceni od 1.000.dinara.

Gospodin Aleksandar Šoštar radi na tome da veliki broj bivših asova i reprezentativaca dovede da još jednom “uskoče“ u bazen i da obraduju partizanovce.“

Uskoro će biti i poznato koji bivši asovi će zaigrati na Banjici 27. marta.

0
0

2 Komentara

  1. Vaterpolo sveta.

    Akademija vaterpola. Najjača na svetu koju gase.

    Bez njih nema reprezentacije.

    Umesto ozbiljih prihoda, u imenu klub banka a za vodu toplu nemaju.

    Ćao zdravo.

    Zašto ćutite???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter