2
Izjava dana

FOTO: STARSPORT

Ugo Vijeira o igranju za reprezentaciju Portugala

Objavljeno: 17.03.16 u 08:30

– To je komplikovano pitanje. Nema mesta poređenju mojih brojki sa brojkama Kristijana Ronalda. To je neuporedivo. Ali šta da radim i kažem? Jedino što mi preostaje je da nastavim da postižem golove. Ne znam da li ću dobiti poziv. Želeo bih da pomognem reprezentaciji moje zemlje. I da pomognem Kristijanu da osvoji titulu jer je zaslužuje. Ali za sada me niko nije kontaktirao po tom pitanju. Dva puta su me do sada kontaktirali iz portugalskog Saveza. Prvi put kada su igrali Srbija i Portugalija u Beogradu da me pozovu da gledam utakmicu. I drugi put kada su dve reprezentacije igrale na EP u futsalu. Takođe da me pozovu na utakmicu. Ali to je sve. Nastaviću da radim svoj posao, da postižem golove i živim u nadi da će poziv stići na moju adresu, završio je fudbaler koji iz dana u dan kupuje navijače Crvene zvezde.

0
0

2 Komentara

  1. Pozovu ga, dobije ulaznicu za Dz i „pravac“ na tribineee…LAZ od igraca, kao i devastirano-abolirani fk za koji sada „igra“ !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter