0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

TURNEJA ŠAMPIONA: Vaterpolisti igraju u celoj Srbiji

Objavljeno: 13.03.16 u 15:41

Reprezentativci Srbije će od 21.marta do 1.aprila biti na pripremama koje će biti organizovane u dva dela. Prvi, pod nazivom “ Turneja šampiona“ biće od 21.do 25.marta. Tom prilikom će reprezentacija Srbije gostovati širom zemlje, imati treninge i igrati javne utakmice.

Start je u Novom Sadu 21.marta u bazenu SPENS. Dan kasnije će se reprezentativci predstaviti Beograđanima na bazenu „Vlaho Bata Orlić„. Za sredu 23.mart je predvidjena poseta Gračanici.

Uveče se putuje u Niš gde će dan kasnije ekipa imati trening i javnu utakmicu. Poslednja stanica je Kragujevac gde će reprezentacija boraviti 25.marta i dan kasnije se vratiti u Beograd.

Od 28.marta do 1. aprila će se trenirati sa Australijom u Beogradu a 31.marta biće odigrana zvanična utakmica u Zrenjaninu.

Za Turneju šampiona Dejan Savić je pozvao sledeće igrače: Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović, Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Duško Pijetlović, Marko Manojlović, Nebojša Toholj, Nemanja Vico, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Randjelović, Radomir Drašović, Djordje Vučinić, Vladan Mitrović, Andrija Prlainović. Stefan Mitrović, Strahinja Rašović, Ognjen Stojanovićm Gavril Subotić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Živko Gocić, Dragoljub Rogač, Filip Radojević, Nikola Lukić, Dušan Mandić, Draško Gogov.

– Igrači će biti podeljeni u dve ekipe. još ćemo da vidimo ko će gde da igra. Nema Nikića zbog obaveza u Turskoj. Želja nam je da obidjemo Srbiju, da se još jednom zahvalimo na velikoj podršci i publici pririedimo lepe vaterpolo večeri – rekao je Dejan Savić.

Na pripremama sa Australijom biće sastav koji je osvojio Evropsko prvenstvo ,izuzev Nikića a pojačan braćom Rašović, Ubovićem i Rističevićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter