3
Ostali sportovi

BIĆE PAKLENO: Derbi odlučuje o tituli

Objavljeno: 11.03.16 u 09:41

Crveno-beli ulaze u finalnu seriju kao blagi favoriti, jer su bili bolji u dva predhodna duela.

Danas od 17.30 u Ledenoj dvorani „Pionir“ počeće prva utakmica u finalnoj seriji za prvaka Srbije u hokeju. Ovaj duel izmeću Partizana i Crvene zvezde biće prvi posle derbija koji je završen opštom tučom.

Hokejaši Partizana bi trijumfom u ovoj finalnoj seriji došli do 11 uzastupne titule prvaka države, a Zvezda ima velike šanse da ih u tome spreči.

Igrač Partizana Nenad Raković najavljuje oštru borbu:

– Plej-of je potpuno druga priča, ne daje prostor za takve poteze. Zvezda je veoma ozbiljan rival. Ima dosta stranaca, kao i dobrih domaćih igrača. Odlično treniraju tokom cele godine i igrali su mnogo jakih utakmica. Međutim, iskustvo je na našoj strani i mislim da će to presuditi, rekao je Raković.

Takođe, i hokejaši Crvene zvezde imaju svoje adute:

– Kondicija je naša osnovna prednost. Imamo više utakmica u nogama i verujem da je tu naša snaga. Oni su se pojačali u odnosu na prethodne mečeve i dosta su napredovali. Ipak, mislim da smo bolji tim i da ćemo na kraju slaviti u tri ili četiri utakmice – kaže mladi napadač Andrej Cvik.

 

0
0

3 Komentara

  1. Eh, kada bi BAR „derbi“ odlucivao o tituli, umesto TRENUTNO ZAKULISANIH „radnji“ na SVIM „SPORTSKIM TERENIMA“ u Srbiji !!! STOP-TACKA NA PLJACKU !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter