0
Ostali sportovi

‘ONE LIVE SERBIA’: Najveći svetski fitnes festival u Beogradu (FOTO)

Objavljeno: 10.03.16 u 14:07

Preko 1200 fitnes entuzijasta je već obezbedilo svoje učešće na ‘One live Serbia’, najvećem fitnes festivalu u regionu koji će 13. marta 2016. godine.

Događaj će biti održan u Beogradu, u sportskom centru Šumice (Ustanička 125), pod pokroviteljstvom Reebok brenda, a prijave su i dalje otvorene. Svi zainteresovani koji to još nisu uradili, svoje mesto na festivalu mogu potpuno besplatno da obezbede prijavljivanjem putem zvaničnog sajta Les Mills Srbija & BIH (www.lesmills.rs/oneliveserbia). Zbog velikog broja prijavljenih, za sve ljubitelje Les Mills programa iz Novog Sada obezbeđen je besplatan prevoz, kako bi doživljaj bio potpun a dolazak do SC Šumice što lakši.

‘One live Serbia’, u organizaciji Les Mills Srbija, je jednodnevni fitnes festival koji će ljubiteljima fitnesa, vežbačima i instruktorima pružiti priliku da osete potpuno novu dimenziju i energiju treniranja. Vrhunski prezenteri, fantastična rasveta, odlični zvučni efekti samo su neki od faktora koji će vežbačima pružiti potpuno novu dimenziju fitnes treninga i iskustvo treniranja u potpuno drugačijoj atmosferi.

ONELIVE_005

Osećaj treniranja na ONE LIVE događaju može se uporediti sa euforijom najvećih svetskih koncerata koju vredi osetiti. Svetski priznati Les Mills prezenteri, Thomas Cerboneschi i Vanessa Vassallo doneće u Beograd atmosferu velikih fitnes događaja, a podršku će im pružiti najtalentovaniji domaći instruktori.

Pored nezaboravnih treninga, svi Les Mills zaljubljenici koji žele da se pridruže najpopularnijem fitnes timu na svetu moći će na samom festivalu da dobiju informacije o tome kako se postaje Les Mills instruktor i kako izgleda napredak i razvoj karijere jednog fitnes instruktora.

ONELIVE_007

Pristigao je veliki broj fotografija, a konkurs za najkreativniju „Mi smo #ONELIVE“ fotografiju traje još danas. Organizatori će pobedničku fotografiju proglasiti sutra, 11. marta, kada će autor biti nagrađen vrednosnim vaučerom za kupovinu Reebok Les Mills opreme na iFit web shop-u (www.ifit.rs).

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Satnica treninga ONE LIVE SERBIA:

12:00 BODYPUMP 97
13:15 GRIT CARDIO 16
13:55 BODYBALANCE 72
15:05 BODYJAM 76
16:15 BODYCOMBAT 67
17:25 BODYATTACK 92

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter